Η Τζένη Μπαλατσινού και η εκπομπή «Jenny Jenny» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 10:00 μέσα από τη συχνότητα του Ant1.

Η Τζένη Μπαλατσινού μαζί με τους Παναγιώτη Χατζηδάκη, Αμαλία Κυπαρίσση, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Έλενα Παπασταύρου υποδέχονται στην φετινή τους παρέα ένα νέο μέλος τον Άρη Καβατζίκη και φυσικά όλους τους τηλεθεατές.

jenny1

Η Τζένη έχοντας τον ρόλο της οικοδέσποινας, αλλά και της μητέρας, της γυναίκας, της εργαζόμενης, της φίλης θα συζητά με τα υπόλοιπα μέλη του «σπιτιού» για πολλά ενδιαφέροντα θέματα διατροφής, ψυχολογίας, μόδας, βιβλίων, ταινιών, αθλητισμού, ομορφιάς, υγείας, σχέσεων, εργασίας, ενώ θα μοιράζεται μαζί μας τις πιο όμορφες και πρωτότυπες προτάσεις για διασκέδαση και αποδράσεις.

Από την εκπομπή δε θα λείπουν και οι συνεντεύξεις με πρόσωπα της επικαιρότητας, πρόσωπα που μας εμπνέουν με το έργο και τις πράξεις τους.

Με μεγάλη χαρά, όρεξη, συγκίνηση και ενθουσιασμό, από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 10:00, ξεκινάμε την ημέρα μας με την εκπομπή «Jenny Jenny»,  γιατί είναι ωραίο να μοιράζεσαι ότι υπάρχει γύρω σου!