Ο Γιάννης Πλούταρχος μιλάει ανοιχτά και ειλικρινά για όλα. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής εξέφρασε δημοσίως το παράπονό του για την εμπλοκή του ονόματός του σε τηλεοπτική παραγωγή και ξέσπασε εναντίον όσων ισχυρίστηκαν ότι ζήτησε ένα εκατομμύριο ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, τονίζοντας ότι τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη!

«Μου είχε γίνει μια πρόταση πριν τρία χρόνια, στην οποία ήμουν θετικός, αλλά το θέμα έληξε εκεί και δεν προχώρησε. Κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομά μου και τον λόγο έχει τώρα η Δικαιοσύνη. Έχουν γίνει όλες οι σχετικές διαδικασίες. Θέλω να είμαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι λέω γιατί πλέον έχουν αναλάβει το θέμα οι δικηγόροι», είπε ο Γιάννης Πλούταρχος στο περιοδικό «Εγώ Weekly».

Δεν κρύβει ότι ένιωσε ένα μεγάλο παράπονο όταν κατέθεσε μήνυση για τις εν λόγω φήμες, ενώ τονίζει πως ο κόσμος δεν «μασάει» και η αλήθεια φαίνεται με το πέρασμα του χρόνου.

«Δυστυχώς, υπάρχουν ορισμένοι δημοσιογράφοι -όχι όλοι, σε καμιά περίπτωση- που θεωρούν ότι αποκλειστικός στόχος του επαγγέλματός τους είναι να βγαίνει μια πληροφορία, χωρίς, όμως, αυτή να διασταυρώνεται από όλες τις πλευρές», ανέφερε ο τραγουδιστής, διευκρινίζοντας ότι κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του για να διασταυρώσει το θέμα. «Γιατί πρέπει η δημοσιογραφία να πηγαίνει μπροστά από την Δικαιοσύνη;» κατέληξε.