Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.


Δίνετε βάση στις κριτικές που σας ασκούνται κατά καιρούς; Σας επηρεάζουν ψυχολογικά;

Καταρχήν δέχομαι κάθε κριτική και θεωρώ ότι είναι ένας τρόπος να βελτιωνόμαστε όλοι εμείς που βρισκόμαστε σε αυτό το χώρο. Δεν είναι ωραίο να σου χαϊδεύουν τα αυτιά. Σίγουρα η κριτική είναι δεκτή εκτός από τις περιπτώσεις όπου γίνεται στοχευμένα και με εμπάθεια. Πολλές φορές θίγονται πρόσωπα που δεν έχουν προκαλέσει ιδιαίτερα απλά βρίσκονται στην επικαιρότητα. Κάνουμε λίγο την τρίχα τριχιά κάποιες φορές!


Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας;

Με τρομάζει πολύ η μοναξιά.


Ποιο είναι το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα σας;

Νομίζω ότι είμαι ένα παιδί! Ένα μεγάλο παιδί!


Σε ποια αδυναμία της συντρόφου σας δείχνετε τη μεγαλύτερη κατανόηση;

Στην ευαισθησία της!


Ποιες ιδιότητες εκτιμάτε σε έναν άνδρα;

Εκτιμώ πάρα πολύ σε έναν άντρα την ευθύτητα του λόγου του. Θεωρώ ότι είναι κάτι που έχει χαθεί στις μέρες μας.


Σε μια γυναίκα;

Σε μια γυναίκα εκτιμώ πάρα πολύ το να μην είναι δήθεν. Θέλω να έχει δική της προσωπικότητα και να ξεχωρίζει. Και όταν λέω να ξεχωρίζει όχι να το κάνει απλά για να λέει ότι ξεχωρίζει από όλες τις άλλες. Δεν μου αρέσει αυτό το συνήθειο στις γυναίκες όπου όταν γίνεται κάτι μόδα τρέχουν να το ακολουθήσουν όλες. Για παράδειγμα όλες κάνουν πλαστικές επεμβάσεις και βλέπουμε ότι τείνουν να μοιάζουν πια όλες μεταξύ τους. Δεν λέω βέβαια ότι είμαι ενάντια στο να κάνει μια κοπέλα πλαστική επέμβαση αν πραγματικά το χρειάζεται και το επιθυμεί.


Το τρίπτυχο οικογένεια – γάμος – παιδιά υπάρχει στα σχέδια σας; Θα κάνατε σε αυτή τη φάση της ζωής σας αυτό το βήμα;

Γενικά ως άνθρωπος μου αρέσει να αλλάζω παραστάσεις. Βαριέμαι εύκολα. Το θέμα του παιδιού το σκέφτομαι. Στον θεσμό του γάμου γενικά δεν πιστεύω και πολύ.


Πέρα από την γυμναστική, με την οποία ασχολείστε πάρα πολύ, με τι άλλο χαλαρώνετε και περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας;

Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω για φαγητό με φίλους μου. Με ηρεμεί πάρα πολύ αυτό. Και γενικά είμαι λάτρης του καλού φαγητού. Θα θελα να σου πω ότι τα άτομα που γυμνάζονται κάνουν αρκετά γεύματα μέσα στη μέρα, οπότε η διατροφή μου είναι πολύ σημαντικό πράγμα για μένα.

Πηγή:orathessaloniki