Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της αγαπημένης του Mariah Riddlesprigger, που θα γίνει στα τέλη καλοκαιριού στην Ελλάδα.

Ο σχεδιαστής του γαμπριάτικου κουστουμιού του διεθνούς μπασκετμπολίστα Γιώργος Παπαδόγαμβρος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε ότι η πρώτη πρόβα έχει γίνει.

Ο Γιώργος Παπαδρόγαμβρος, όπως τόνισε, δεν θα «ράψει» μόνο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τους αδελφούς του, Θανάση, Κώστα, Αλέξη και Φράνσις και τους καλεσμένους από το εξωτερικό.

Αρχικά, ο Γιώργος Παπαδρόγαμβρος ανέφερε: «Τα παιδιά τα ξέρω χρόνια. Ξέρουν τη δουλειά μου και εντάξει θα έρθουν σε εμένα. Είμαι δοκιμασμένος», χωρίς να θέλει να δώσει λεπτομέρειες.

Στην συνέχεια, ο γνωστός σχεδιαστής συμπλήρωσε: «Όλα τα αδέλφια θα αναλάβω και όλους τους καλεσμένους από το σούπερ μάρκετ. Και πολλούς Έλληνες που θα πάμε στον γάμο.

Ο γάμος είναι σε δύο μήνες, δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε κάτι. Έχουμε κάνει την πρώτη πρόβα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δεν είναι δύσκολος πελάτης, είναι πολύ καλό παιδί και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε κιόλας. Κάντε υπομονή, πάντως θα είναι πολύ μεγάλη διαφήμιση για την Ελλάδα μας».

Δείτε το βίντεο: