Στην εκπομπή «Πρωινό μας» μίλησε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως η μουσική εκπομπή του στο Open δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

«Δεν με δυσκόλεψε ποτέ ο ανταγωνισμός. Δεν έμεινα ποτέ άνεργος. Αν έμεινα, ήταν για μια φορά, οπότε δεν μετράει. Έχω χορτάσει την επιτυχία. Αυτό που μας κρατά νέους είναι ο ενθουσιασμός που σε κάθε παράσταση ξεκινάμε σαν την πρώτη φορά. Οι νεότεροι έχουν τον ενθουσιασμό, ενώ οι μεγάλοι έχουν τις απόψεις, δυστυχώς. Εγώ προτιμώ να μην έχω καμία άποψη, προτιμώ να είμαι γεμάτος ερωτηματικά», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Μπέζος πρόσθεσε: «Πάντα απολαμβάνω αυτό που κάνω. Δεν κάνω τίποτα με το ζόρι. Ακόμη και με το ζόρι να έκανα κάτι, δεν θα τον έδειχνα, γιατί ο τηλεθεατής δεν έχει όρεξη να βλέπει κάποιον να ζορίζεται. Έκανα τη μουσική εκπομπή γιατί πιστεύω ότι πρέπει να στραφούμε στα πιο ακριβά πράγματα και όχι στα αναλώσιμα. Συνηθίζουμε τα αναλώσιμα, συνηθίζουμε στην ανοησία. Δεν θα συνεχιστεί η εκπομπή του χρόνου, γιατί θα είμαι σε μια σειρά στο Mega».

Η εκπομπή του Γιάννη Μπεζου

Κάθε εβδομάδα η εκπομπή «Ό,τι Αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο, φιλοξενεί φίλους. Γνωστούς καλλιτέχνες μαζί με την παρέα τους που ξετυλίγουν μέσα από τραγούδια που τους έχουν στιγματίσει, τις δικές τους προσωπικές ιστορίες, με χιούμορ και απρόοπτα.

Ένα καλειδοσκόπιο χαράς και συγκίνησης, με σπάνιο αρχειακό υλικό από τον κάθε καλεσμένο, με μουσικές εκπλήξεις, απρόσμενες καλλιτεχνικές συμπράξεις και πάνω από όλα, με μοναδικές ερμηνείες από αξέχαστα ελληνικά και ξένα τραγούδια.