Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα, μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία του στο θέατρο και στην μικρή οθόνη και έκανε τη δική του κριτική για το πρόγραμμα της τηλεόρασης και τις εκπομπές που καθημερινά αναπαράγουν αποσπάσματα η μίας της άλλης.

Αρχικά, ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Αν μπορώ να συμβουλεύσω του νέους, που δεν συμβουλεύω και ποτέ, θα έλεγα να μην χάνουμε τον χρόνο μας. Μην αφήνουμε τον χρόνο να περνάει και τον σπαταλάμε σε ανοησίες. Φυσικά και θα υπάρχουν ελαφρές στιγμές γιατί πρέπει να υπάρχουν, είναι μέσα στη ζωή, αλλά όχι να μας χαρακτηρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Και έφερε ως παράδειγμα: «Είναι όπως η ελληνική τηλεόραση, η οποία είναι μια σαχλαμάρα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάποια στιγμή το χειρότερο είναι ότι συνηθίζεις σε αυτό».

Τέλος, ο Γιάννης Μπέζος κατέληξε: «Το χειρότερο είναι ότι μας αρέσει. Η τηλεθέαση είναι πρόσκαιρη. Βλέπω κάτι αλλά δεν του δίνω σημασία, μετά από λίγο αποτελεί παρελθόν ξεχασμένο. Η ελληνική τηλεόραση χρειάζεται χρήμα και υπομονή. Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα κλίμα που θα σε ακολουθήσει ο άλλος από την μία μέρα στην άλλη».

Δείτε το βίντεο: