Το τελευταίο αντίο στον τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη λένε αυτή τη στιγμή συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά.

Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, μετά από νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με αναπνευστικά προβλήματα βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

«Μας ήρθε ξαφνικό γιατί δεν περιμέναμε να επιδεινωθεί τόσο πολύ η κατάστασή του. Ήταν στο νοσοκομείο, είχε μπει από την Πέμπτη. Είχε χαμηλό οξυγόνο κι επειδή εγώ είχα φοβηθεί, τον πήγα. Δεν περιμέναμε όμως αυτή την κατάληξη. Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει ο Γιάννης στο νοσοκομείο, σε πέντε νοσοκομεία έχει πάει. Και Θεσσαλονίκη και Κύπρο κι άλλη φορά στην Αθήνα κι έφυγε από ανακοπή», είπε η Μάχη Φλωρινιώτη.

Μάλιστα, όταν έφτασε το φέρετρο, ο κόσμος χειροκρότησε ενώ έπαιζε και το τραγούδι του Γιάννη Φλωρινιώτη «Πειράζει που είμαι φίρμα».

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν πρώτα στο κοιμητήριο για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Φλωρινιώτη ήταν η Έφη Θώδη, η Ελένη Φιλίνη, η Γωγώ Γαρυφάλου, η Μαρία Αλεξάνδρου ο σκηνοθέτης, Όμηρος Ευστρατιάδη, η Κατερίνα Στανίση, ο Τάσος Μουγάς και πολλοί άλλοι.

Συντετριμμένοι εμφανίστηκαν στον Ιερό Ναό οι γιοι και η κόρη  του Γιάννη Φλωρινιώτη, που ακόμα δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως ο αγαπημένος τους άνθρωπος και καλλιτέχνης δεν είναι πια στη ζωή.

Αννούλα Φλωρινιώτη

Νίκος Φλωρινιώτης

Τάσος Μπουγάς

Κατερίνα Στανίση

Έφη Θώδη

Ελένη Φιλίνη

Γωγώ Γαρυφάλλου

Σπύρος Θεοδόσης-Σπύρος Μπιμπίλας

Μαρία Αλεξάνδρου

Όμηρος Ευστρατιάδης

Αννούλα Φλωρινιώτη-Γωγώ Γαρυφάλλου

Αννούλα Φλωρινιώτη-Γωγώ Γαρυφάλλου