Ο Γιάννης Σεβδικαλής άφησε τους το κοινό και τους κριτές του J2US με τη συγκινητική πρόταση γάμου που έκανε στην Σοφία Κουρτίδου στη σκηνή του σόου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ερμήνευσε το «Just The Way You Are» και συγκίνησε, ενώ μετά το τέλος της εμφάνισής τους ο Γιάννης Σεβδικαλής γονάτισε και ζήτησε από τη Σοφία Κουρτίδου να τον παντρευτεί και εκείνη είπε το μεγάλο «Ναι».

Η κάμερα της εκπομπής του Mega «Χαμογέλα και πάλι» τους συνάντησε μετά το τέλος της εμφάνισής τους στη σκηνή και έκαναν τις πρώτες δηλώσεις τους μετά την πρόταση γάμου.

Η Σοφία Κουρτίδου ανέφερε: «Με το που τον βλέπω να κάνει βήματα πίσω, κατάλαβα αμέσως τι γινόταν, έτρεμαν τα χέρια μου, η καρδιά μου. Το πραγματικό διαμάντι είναι εκείνο που έχω δίπλα μου».

Ο Γιάννης Σεβδικαλής είπε: «Το είπα σε κάποια από τα παιδιά της παραγωγής πώς σκεφτόμουν να κάνω την πρόταση γάμου, μόνος μου το είχα στο μυαλό μου. Ο Νίκος Κοκλώνης παρόλο που έβλεπε κάποιες κινήσεις, δεν ήξερε τίποτα. Εγώ διάλεξα το δαχτυλίδι».

Ο Νίκος Κοκλώνης με τη σειρά του απάντησε για την πρόταση γάμου: «Δεν το περίμενα, δεν το ήξερα, ο Γιάννης έκανε το θαύμα του. Δεν υπάρχει κάτι πιο συγκινητικό για έναν παρουσιαστή που έει στο μυαλό του το διαγωνιστικό, να γίνετα μια πρόταση γάμου. Άλλωστε, υπάρχει κάτι πιο όμορφο από αυτό; Όλοι μας θα θέλαμε μια τέτοια πρόταση γάμου και πόσω μάλλον στον τηλεοπτικό αέρα. Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου πάει στη σεζόν 100, τότε θα γίνει και η δική μου πρόταση γάμου.

Το J2US εδώ και έξι σεζόν είναι γεμάτο εκπλήξεις. Ούτε εμείς ξέρουμε τι θα δούμε την άλλη Κυριακή στο live. Έχω ξεχωρίσει δυο τρία ζευγάρια και τώρα δυσκολεύουν τα πράγματα. Στην αρχή πίστευα πως ο Ίαν και η Πηνελόπη θα ήταν οι νικητές, τώρα δεν είμαι σίγουρος. Υπάρχουν πολύ καλά ζευγάρια. Το J2US είναι ο,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου, είναι το πάρτι μου. Και για αυτό όλη την υπόλοιπη εβδομάδα είμαι σπίτι μου».

Δείτε το βίντεο: