Ο Γιάννης Βαρδής με αφορμή τις εμφανίσεις που ξεκινάει με τον Χάρη Βαρθακούρη έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day.

Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, για ακόμα μία φορά, για το πώς έγινε ο γάμος του πατέρα του με τη Φιλοθέη Μωβ, τονίζοντας πως ο ίδιος παγιδεύτηκε και υπέγραψε για το γάμο.

«Κανένας συνάδελφος δεν μπορεί να με συγχύσει, με συγχύζουν πράγματα του παρελθόντος. Πράγματα που δεν τα διαχειρίστηκα καλά, δεν είχα καθαρό μυαλό. Με ξεγέλεσαν, με λίγα λόγια… Κι έτσι λοιπόν αυτά είναι πράγματα που με συγχύζουν. Έβαλα την υπογραφή μου για το γάμο του πατέρα μου, σε μια περίοδο που ο πατέρας μου ήταν άρρωστος.

Σε μια περίοδο που, υπάρχουν ιατρικές γνωματεύσεις, που λένε ότι ο πατέρας μου δεν μπορούσε να πάρει αποφάσεις για τη ζωή του. Και ειδικά όταν ένας έναν σύντροφο 10 χρόνια και δεν έχει αποφασίσει ο ίδιος ο Αντώνης Βαρδής να τον παντρευτεί, κάτι λέει αυτό. Ένας άνθρωπος χωρίς δόλο θα έλεγε “ας γίνει ο άνθρωπός μου καλά και μετά να παντρευτούμε”», είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

Ο Γιάννης Βαρδής είπε στη συνέχεια: «Όμως ήθελε να γίνει εκείνη τη στιγμή ο γάμος. Αυτό είναι κάτι που εγώ παγιδεύτηκα εκείνη τη στιγμή. Από την αρχή φάνηκε τι εστί αυτός ο άνθρωπος. Όταν βγαίνει και λέει ότι έχει παντρευτεί τον Αντώνη Βαρδή χρόνια και βγαίνω εγώ με ένα χαρτί που λέει δυο μήνες… Υπέγραψα για τον γάμο χωρίς να έχω καθαρό μυαλό. Ο γαμπρός δεν ήξερε τίποτα, ήξερε μόνο ο μάρτυρας και η νύφη».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Βαρδής είπε: «Όταν έφυγε ο πατέρας μου, αυτή η κυρία άρχισε να μου κάνει μηνύσεις, για εξύβριση… Δεν πρόλαβα να ορθοποδήσω».