Εσείς πόσες φορές έχετε παρατηρήσει ότι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων ημερών, η Meghan Markle σε κάθε της εμφάνιση αγγίζει τα μαλλιά της;

Σίγουρα έστω και μία φορά καθώς η μέλλουσα σύζυγος του Πρίγκιπα Harry αγγίζει και χαϊδεύει τα μαλλιά συνέχεια.

Μια ειδικός για τη γλώσσα του σώματος είπε για τη συγκεκριμένη κίνηση πως: «Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αγγίζουν, να περιστρέφουν ή να «φτιάχνουν» τα μαλλιά τους όταν βρίσκονται σε αμήχανες κοινωνικές καταστάσεις, όπως όταν δεν είναι σίγουροι τι πρέπει να κάνουν ή τι να πουν».

Και συνεχίζει λέγοντας πως: «Σε αυτή την περίπτωση, η κίνηση της Meghan είναι ένας τρόπος να ανακουφιστεί. Επιπλέον, το κεφάλι της είναι πάντα ελαφρώς γερμένο προς κάποια πλευρά. Μερικές φορές όταν αισθάνεσαι τόση πολλή προσοχή να πέφτει πάνω σου, μπορεί να χαμηλώσεις το πρόσωπό σου προς τα κάτω για να “προστατεύσεις” τον εαυτό σου».

«Όταν γέρνεις το κεφάλι εκθέτεις περισσότερο το λαιμό σου που, κατά βάση, είναι ένα πιο ευαίσθητο και ευάλωτο σημείο του σώματος. Επιπλέον, ο τρόπος που αγγίζει τα μαλλιά της μπορεί να είναι και σημάδι ότι «παίζει» με το φακό», είπε καταλήγοντας.