Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor κατόρθωσε το ακατόρθωτο, δηλαδή να παίξει μόνος απέναντι στους Μαχητές και να τους κερδίσει!
Έτσι ο Ντάνος μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάβη κέρδισαν το έπαθλο που ήταν ρεύμα στην παραλία και το οποίο συμπεριλάμβανε και μια σειρά από δραστηριότητες και μικρές απολαύσεις, όπως πίτσα και νάτσος.
Όπως είδαμε, ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην προσπάθειά του να ζεστάνει μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων ένα κομμάτι πίτσα, κόντεψε να βάλει φωτιά, αφού, άφησε το ξύλινο πιάτο στη βάση.
«Τι έχεις βάλει μέσα. Το ξύλινο πιάτο έχεις βάλει;» αναρωτήθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αντιλαμβανόμενη πως κάτι δεν πάει καλά. Ο ίδιος αντιλαμβανόμενος την γκάφα του, έβαλε τα γέλια: «Ναι. Λες να πάρει φωτιά; Το τηλέφωνο της Πυροσβεστικής;».
«Συνηθισμένος κι εγώ στα ξύλινα πιάτα, έβαλα το ξύλινο πιάτο στον φούρνο μικροκυμάτων. Ευτυχώς το κατάλαβα και το πρόλαβα εκεί που άρχισε να μυρίζει και δεν έγινε κάποια ωραία έκπληξη – πυροτέχνημα, γιατί κρίμα ήταν μετά από τόσο καιρό να είχαμε τεχνολογία και να την ανατινάξουμε» εξήγησε αργότερα.
