Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα παντρευτούν την Κυριακή 24/9 στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό ενώ κουμπάροι του ερωτευμένου ζευγαριού θα είναι ο Αναστάσιος Ντούγκας και η Ειρήνη Λουπασάκη.

Μάλιστα, η εκπομπή «Fay’s Time» και η δημοσιογράφος Μάρτζυ Λαζάρου αποκάλυψαν ποιοι παίκτες του Survivor θα δώσουν το παρών στον γάμο τους.

Οι 8 παίκτες του Survivor που θα είναι καλεσμένοι στον γάμο του

Μπο

Στέλλα Χαμπέρη

Σάρα Εσκενάζυ

Γιώργος Χρανιώτης

Ηλίας Μπόγδανος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Γιάννης Σπαλιάρας

Ελένη Δάρρα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση επέλεξαν για να τους παντρέψει ο πνευματικός τους πατέρας, ο Δημήτρης Λουπασάκης.

Ο Δημήτρης Λουπασάκης, ευρύτερα γνωστός και ως παπα-Δημήτρης σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr θα επιστρέψει στον Λυκαβηττό και τον ναό στις 14 Σεπτεμβρίου, ύστερα από την πολύμηνη απουσία του και τις αντιδράσεις των πιστών.

Οι δύο πρώην παίκτες του «Survivor» έδειξαν από την πρώτη στιγμή τη στήριξή τους στον παπα-Δημήτρη και τώρα θέλουν να είναι εκείνος που θα τους ενώσει με τα δεσμά του γάμου.

Σε κοινή τους συνέντευξη, στις αρχές Ιουνίου, είχαν μιλήσει για την πρώτη τους γνωριμία, αλλά και τη συνεργασία που κατέληξε σε σχέση.

Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Πρωινό μας» και εξήγησε πώς προέκυψε η γνωριμία τους.

Πρώτη, η Δήμητρα Βαμβακούση δήλωσε: «Δεν έτυχε να γνωριστούμε σε κοινή παρέα, κάπου έξω ή μέσα σε κάποιο πλατό. Ο λόγος που γνωριστήκαμε ήταν ο πατέρας Δημήτριος, που ήταν στον Λυκαβηττό, ένας ιερέας που βοηθά κόσμο».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. «Έχουμε κοινό πνευματικό και δεν το γνώριζα. Βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος εξαιτίας του πατέρα και του προσκυνήματος αυτού. Μας έβαλε κι εμάς ως προσκυνητές να προσπαθούμε να μάθουμε για ποιον λόγο γίνεται η απομάκρυνση και έτσι, μετά ήρθε και το διαφημιστικό».