Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Δήμητρα Βαμβακούση την ώρα που ο ηθοποιός πήγαινε στο στούντιο της Ελένης Μενεγάκη για να δώσει συνέντευξη.

Ο νικητής του Survivor μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την εξέλιξη του ρόλο του στην σειρά, «Γη της Ελιάς», για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή με την σύζυγό του, αλλά και για το μωρό που θα υποδεχτούν σε λίγους μήνες από τώρα.

«Στη σειρά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τι θα συμβεί, αλλά έρχονται ανατρεπτικές εξελίξεις με το θέμα της τηλεοπτικής Δήμητρας», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παρουσιάζει εκπομπή μαζί με την σύζυγό του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε: «Το είδαμε που γράφτηκε αλλά εμείς δεν έχουμε πει κάτι τέτοιο, δεν ξέρω αν οι άνθρωποι σκέφτονται κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζουμε κάτι και ούτε νομίζω ότι ισχύει».

Κλείνοντας η δημοσιογράφος ρώτησε την Δήμητρα Βαμβακούση αν το μωρό τους έχει ξεκινήσει να κλωτσάει, με την ίδια να απαντά: «Δόξα τω Θεώ, είναι μια χαρά. Ευχαριστούμε πολύ».