Τη χαρά διαδέχθηκε η λύπη. Η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου, λίγες ώρες αφότου εκείνος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβακούση. Η μητέρα του νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων Προαστίων τις τελευταίες εβδομάδες δίνοντας τη δική της μάχη. Τον περασμένο Αύγουστο ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε κάνει μια επείγουσα έκκληση για αίμα μέσα από τα social media για τη μητέρα του Ουρανία Σουλτάνη, ευχαριστώντας μάλιστα στη συνέχεια για τη θερμή ανταπόκριση.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου» έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Λίγες ώρες μετά το πρώτο post ακολούθησε και δεύτερο post που ραγίζει καρδιές.

«Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος.

Η αντίστασή σου, η επιμονή σου και η αξιοπρέπειά σου με δίδαξε.

Καλό παράδεισο. Σε ευχαριστώ» έγραψε ο γνωστός ηθοποιός και πρώην νικητής του Survivor στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε και στην οποία βλέπουμε τον ίδιο μαζί με τη μητέρα του και τη Δήμητρη Βαμβακούση.