Ο Γιώργος Αγγελόπουλος την Τρίτη 16 Ιανουαρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» μαζί με το φιλανθρωπικό σωματείο για κακοποιημένα παιδιά «Φύλακας Άγγελος».

Αφού μίλησαν για την αποστολή και τις δράσεις του σωματείου, η Ελένη Τσολάκη έκανε μια ερώτηση στον Γιώργο Αγγελόπουλο για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Δήμητρας Βαμβακούση και το παιδί τους που θα έρθει στον κόσμο σε λίγο καιρό.

«Κλείνοντας, θα ήθελα κι εγώ να σου κάνω μία ερώτηση. Θέλω να μου πεις δύο στοιχεία δικά σου που θα ήθελες και θα προσπαθήσεις πολύ να περάσεις στο παιδάκι σου… και δύο της Δήμητρας, ώστε να είναι εφόδια στη ζωή του», ρώτησε η Ελένη Τσολάκη τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Θα ήθελα το παιδί μας να πάρει τα μάτια της Δήμητρας και την ψυχή της. Σε συνεργασία με τη Δήμητρα, εγώ θα ήθελα να το γνωρίσω στον Θεό και την προσευχή, να το μάθω να αγαπάει. Ένα παιδί, για να μάθει να αγαπάει, πρέπει να το αγαπήσεις, να του δείξεις τον τρόπο και να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι την κακοποίηση. Έτσι αγαπάει και τον εαυτό του.

Πρέπει το παιδί να μάθει ότι δεν κάνει κάτι λάθος και πρέπει να είσαι εκεί για οτιδήποτε να το καθοδηγήσεις, να το συμβουλεύσεις και να μην αισθάνεται τον γονέα απόμακρο. Πρέπει να του είναι οικείο το οικογενειακό περιβάλλον», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε το βίντεο.