Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος μίλησε για τη βράβευσή του ενώ αποκάλυψε και ένα απρόοπτο που είχε με την Νάντα Μπουλέ κατά τη διάρκεια ερωτικής του σκηνής στη σειρά «Αγγελική».

«Το βραβείο Χορν το υποδέχθηκα με έκπληξη, είχα αποδεχθεί ότι δε θα συμβεί αλλά χάρηκα πολύ, ήταν σκοτεινή περίοδος τότε. Όταν πήρα το βραβείο συγκινήθηκα πολύ, ήταν ένα φως εκείνη την περίοδο για εμένα…Διδάχθηκα ότι η υπομονή είναι μεγάλη αρετή. Η νύχτα κρύβει μεγάλη γοητεία, απλά από ένα σημείο και μετά λες χόρτασα, υπάρχουν κι άλλες γοητευτικές μεριές. Η νύχτα είναι λίγο σαν τις Απόκριες, όλοι κάτι ντύνονται.

Υπάρχει και αλήθεια αλλά διαστρεβλώνεται στη διάρκεια της βραδιάς. Θεωρώ ότι το αλκοόλ οδηγεί σε κατάθλιψη. Κάνει ένα ανέβασμα για 3 – 4 ώρες και μετά τα ζητάει πίσω. Έκανα πάρα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία και τώρα είμαι σε ένα διάλειμμα. Ας πάω λίγο χωρίς τις ‘πατερίτσες’ και βλέπουμε», είπε αρχικά ο Γιώργος Χρυσόστομου.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Στη σειρά “Αγγελική” είχαμε ερωτική σκηνή με τη Νάντια Μπουλέ και χώνευε το στομάχι και των δυο εκείνη την ώρα. Έπρεπε να σταματήσουμε γιατί ακουγόταν στον ήχο. Οπότε δεν ήταν κάτι ρομαντικό».