Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν ο Γιώργος Δούκας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξυ άλλων στα χρόνια που μεσουρανούσε στις πίστες, αλλά και στην έπαρση και τα λάθη, που του κόστισαν την καριέρα του στο τραγούδι.

«Πάντα είχα την όρεξη να μάθω αλλά ήμουν και θρασύτατος, κάνω πάντα την αυτοκριτική μου. Δεν πίνω και δεν καπνίζω. Δούλευα στη νύχτα και όλοι με είχαν για μεγάλο ναρκομανή διότι έβγαινα στην πίστα και ήμουν μες στην ένταση» είπε αρχικά ο Γιώργος Δούκας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το 1998 είμαι ο πρώτος πρωτοεμφανιζόμενος δισκογραφημένος που παίρνει μαγαζί στις πλάτες του, ήμουν μόνος μου στην αφίσα. Αυτή η επιτυχία κράτησε 3 ημέρες. Είχαν τη φαεινή ιδέα να υποβιβάσουν το μαγαζί, αντί να μπει πρώτο και να μπει η συνεργασία από κάτω είπαν φταίει ο Δούκας και ο επιχειρηματίας είπε δυστυχώς αυτό που έκανες με θίγει. Μου κόστισε καλλιτεχνικά, από την Α’ Εθνική έπεσα στα Τάρταρα».

Τέλος, αναφέρθηκε ακόμη στην εποχή που του χρέωναν ως δεσμό τη Σοφία Αλιμπέρτη, λέγοντας:

«Τα βρήκαμε με τον επιχειρηματία πολύ μετά, δεν δεχόταν να μου μιλήσει. Συνδυάστηκε τότε με το ότι μόλις είχε χωρίσει η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Γιάννη Πάριο, η Σοφία έκανε μία δήλωση ότι “περνάω καλά με τον Δούκα”. Το δέσανε σχοινί κορδόνι ότι εγώ τα έχω με τη Σοφία, ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα».