Ο Γιώργος Δούκας παραχώρησε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day. Ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή του να αποστασιοποιηθεί από τα media, τον σύντροφό του, αλλά και για την απώλεια του αδελφού του.

«Κάποιοι με έκριναν λίγο πιο σκληρά για τον τρόπο που επέλεξα να είμαι μακριά από τα media. Κρίθηκα επειδή επέλεξα να είμαι με τον σύντροφό μου και όχι με μια γυναίκα που μου επέβαλε η κοινωνία. Επέλεξα να κλειστό σπίτι και να ανακαλύψω τον Γιώργο. Γνώρισα τον άνθρωπό μου, είμαστε 17 χρόνια και είπα εδώ είμαι. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Είναι αυτός που με στήριξε και με έκανε να αγαπήσω τον εαυτό μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Δούκας.

Και συνέχισε: «Αυτό μου κόστισε και καλλιτεχνικά και προσωπικά. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του καθενός. Έχω πραγματικούς φίλους δίπλα μου και μια οικογένεια που με στηρίζει».

Για την απώλεια του αδελφού του, ο Γιώργος Δούκας εξομολογήθηκε: «Η απώλεια του αδελφού μου ήταν το πιο τραγικό πράγμα στη ζωή μου, μου άφησε ένα μεγάλο τραύμα μέσα μου. Είναι πάρα πολύ μικρή η ζωή για να έχουμε τέτοια προβλήματα».

«Το να ήσουν γκέι, στα 80s & 90s ήταν καταστροφικό, πλέον είναι παρωχημένο γιατί ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Με εκνευρίζει που κάποιοι άνθρωποι θέλουν να κάνουν το προφανές, “κρυφό”», κατέληξε ο Γιώργος Δούκας.