Ο σκηνοθέτης της σειράς «Η Γη της Ελιάς» Γιώργος Ευαγγέλου και η ηθοποιός Αντιγόνη Νεόφυτου που συμμετέχει στο καστ του σίριαλ αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, ο χωρισμός είναι ακόμη νωπός, ενώ οι δυο τους, που ήταν ζευγάρι 4 περίπου χρόνια, συγκατοικούσαν μέχρι πρότινος μαζί στην Κύπρο, όπου γίνονται και τα γυρίσματα.

«Στις ερωτικές σκηνές εκείνος είναι πιο cool από μένα. Είμαστε μαζί σχεδόν τρία χρόνια. Ένας σύντροφος πρέπει να σε αποδεχτεί πλήρως και το αντίστροφο» ανέφερε η ηθοποιός Αντιγόνη Νεόφυτου σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου έχει κάνει σπουδές πάνω στον χορό, ενώ έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, μέσα από την πετυχημένη σειρά του Αντρέα Γεωργίου.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο “Night Out” και στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, η Αντιγόνη Νεοφύτου είχε αναφερθεί στον σύντροφό της, αποφεύγοντας να αποκαλύψει το όνομά του.

«Είναι του χώρου ο σύντροφός μου και είναι πολύ υποστηρικτικός. Στις ερωτικές μου σκηνές, εκείνος είναι πιο κουλ από εμένα. Ένας σύντροφος πρέπει να σε αποδεχτεί πλήρως και το αντίστροφο», δήλωνε για τον σύντροφό της.

Ο λόγος του χωρισμού τους δεν έχει γίνει γνωστός, ωστόσο και οι δύο έσβησαν τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media.