Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» στο ACTION 24 με την Αθηναΐδα Νέγκα ήταν ο Γιώργος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στον εθισμό του με τον τζόγο που ξεκίνησε πολύ νωρίς.

«Από μικρός έπαιζα μπίλιες με τους φίλους μου, υπάρχει μέσα μας το μικρόβιο», είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός, τονίζοντας πως γνωρίζει και πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον τζόγο.

«Εκείνο που έχει σημασία είναι ένα. Είναι κα-τα-στρο-φι-κό. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να πει, ‘είμαι ευχαριστημένος, κέρδισα από αυτή την ιστορία. Είναι χαμένος μέχρι κατεστραμμένος. Εγώ γι’ αυτό το ανέφερα μέσα από το βιβλίο μου», πρόσθεσε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου συνέχισε τονίζοντας: «Θα μπορούσα να το παραβλέψω τελείως και να τελειώνει. Εξήγησα ότι καμιά φορά όταν σε έχει πονέσει κάτι πολύ, θες να το αναφέρεις. Πρέπει να το ακούσουν και άλλοι. Παιδιά, εκεί είναι ένα δύσβατο πράγμα. Αν γίνεται να το αποφύγετε».

Στην ερώτηση αν ένας τζογαδόρος που το έχει ξεπεράσει είναι σαν τον αλκοολικό, ο Γιώργος Κωνσταντίνου απάντησε μεμιάς: «Εννοείται… Η δύναμη του μυαλού χρειάζεται…».