Το πρωί της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου ήρθε στο φως της δημοσιότητας η συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Λαμπάτος, όπου αποκάλυπτε τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής του.

Ο Γιώργος Λαμπάτος, ο οποίος υποδυόταν τον Θανάση στην σειρά Λαβ Σόρρυ, τον βοηθό του Σάκη του υδραυλικού, συγκλόνισε το πανελλήνιο με την τραγική του ιστορία. Ο ηθοποιός ζει σε ένα υπόγειο 15τ.μ. με 220 ευρώ το μήνα.

Πλέον, η ζωή του Γιώργου άλλαξε μέσα σε λίγα 24ωρα, με ένα κύμα αγάπης από όλη την Ελλάδα να γίνεται τσουνάμι αλληλεγγύης, έπειτα από την δημοσιότητα που πήρε το θέμα.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος στην εφημερίδα Espresso.

Η βοήθεια από την οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου

Ωστόσο, η μεγαλύτερη έκπληξη για τον Γιώργο Λαμπάτο ήρθε από την οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου. Η σύζυγος και ο γιος του ηθοποιού, στη μνήμη του, αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον ταλαιπωρημένο από την ανέχεια ηθοποιό μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών.

«Είναι αλήθεια, και νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω», σχολίασε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Όλες αυτές τις μέρες, μάλιστα, δεν σταμάτησαν να του γίνονται προτάσεις τόσο για μουσικά μεζεδοπωλεία στα δυτικά προάστια όσο και μεγάλα θέατρα της Αθήνας. «Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε», ανέφερε ο Γιώργος Λαμπάτος.