Ο Γιώργος Λέντζας μιλώντας στο «Mega Καλημέρα», αποκάλυψε πώς συνεργάτης του σώθηκε τελευταία στιγμή από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά και ότι γνώριζε τις δίδυμεςαδελφές από την Καλαμπάκα που έχασαν τη ζωή τους.

«Γνώριζα τις δύο αδελφές, ήταν γλυκύτατες. Από απόσταση φυσικά συλλυπητήρια στους γονείς τους. Το γεγονός ότι μπορεί να είμαστε η παραγωγή του Football Stories κακοί εργοδότες, οδήγησε έναν δικό μας συνεργάτη να μην μπει στο τρένο και έμεινε να πάρει το τρένο της αυριανής νύχτας.

Δεν παραδώσαμε αυτά που πρέπει στην ώρα τους, δεν ολοκληρώθηκε το γύρισμα και δεν μπήκε στο τρένο. Ταξιδεύαμε συνήθως στο πρώτο βαγόνι για να έχουμε την πολυτέλεια να ανοίξουμε το laptop μας και να δουλέψουμε. Συλλογικό πένθος δεν υπάρχει. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, υπάρχει συλλογική στενοχώρια, συλλογική οργή, συλλογική παραίτηση και συλλογική κινητοποίηση μπας και αλλάξει κάτι. Νιώθω τεράστια οργή.

Ο ρόλος μας ως κοινωνία πολιτών δεν είναι να πενθήσουμε, είναι να κάνουμε το πένθος ανάγκη αλλαγής, να ψάξουμε τα ερωτήματα και να βρούμε τις απαντήσεις. Η ενόχλησή μου έχει να κάνει με την κοροϊδία που αισθανόμαστε όλοι», είπε ο Γιώργος Λέντζας.