Παρελθόν αποτελεί η άλλοτε καλή σχέση που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μάλιστα μετά τα όσα είπε ο παρουσιαστής του Πρωινού το πρωί της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή αντιλαμβανόμαστε πως έχει πληγωθεί από τη συμπεριφορά του άλλοτε κολλητού του φίλου. Μπορεί να μην μίλησε με ονόματα ωστόσο όλοι κατάλαβαν σε ποιον απευθυνόταν.

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας

«Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: “Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος”. Δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου.

Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς!

Γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα».

Πότε ήρθε η οριστική ρήξη στη σχέση των δύο αντρών

Η οριστική ρήξη ανάμεσα στους δύο άντρες φαίνεται πως ήρθε φέτος το καλοκαίρι, όταν και σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» και είπε τα καλύτερα για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του ακούγοντας όσα είπε ο άλλοτε κολλητός φίλος και συνεργάτης του για την παρουσιάστρια είπε:

«Πάντως εγώ θέλω να πω κάτι, αν ήμουν σήμερα η Ελένη θα αισθανόμουν άσχημα. Δεν λέω ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λέει ψέματα, λέω ότι τα αισθάνεται. Τέτοιο λιβανιστήρι πραγματικά δεν το θέλω από κανέναν. Ούτε λέω ότι λέει λάθος. Ότι είναι μία εναλλακτική εκπομπή η Ελένη ναι, αλλά δεν ξέρω αν έχουμε ανάγκη εμείς οι παρουσιαστές να βγαίνουν συνεργάτες μας σε άλλες εκπομπές και να μας λένε τόσο καλά λόγια. Εγώ δεν θέλω, θέλω να βγαίνετε και να λέτε τα κακά.

Τα καλά για να είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, τα αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Και γι’ αυτό ακριβώς ο κόσμος δίνει το μήνυμα στους καναλάρχες, και μου δίνουν δουλειά κάθε χρόνο με μία δύο διακοπές. Έχω μείνει στα 30 χρόνια έξω μόνο 1,5 χρονιά. Με την καλή του την καρδιά το έκανε ο Δημήτρης αλλά γιατί τέτοια υπερβολή; Δηλαδή δεν ξέρω…»

Η αντίδραση του Ουγγαρέζου μετά τα σχόλια του Λιάγκα ήταν άμεση και στις 21 Ιουνίου έγραψε στο προσωπικό του blog, στο Youfly.

«Να θυμάμαι ότι προκαλώ τον Γιώργο Λιάγκα να αντιδράσει δημόσια και live (αν ποτέ και θεός φυλάξοι) κάποιος συνεργάτης του αναφέρει κουσούρι του, όπως ζήτησε. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, Γιώργη… (…)ότι δεν υπάρχουν φιλίες στο χώρο, τελικά, όσο κι αν δε θέλω να το παραδέχομαι. Προχωράμε…».

Μετά από όσα ειπώθηκαν σταμάτησαν να ακολουθούνται.

Μετά τα δημοσιεύματα για το unfollow, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναδημοσίευσε ένα χιουμοριστικό tweet που τα έλεγε όλα.

«Γατάκια, Λιάγκα και ΚατΚεν… μόνο εμένα δεν έκανε unfollow ο Δημήτρης Ουγγαρέζος», ανέφερε το tweet το οποίο συνοδευόταν με τις viral δηλώσεις του Δημήτρη Κουτσούμπα.

Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αναφέρει: «Μπλοκ εννοείς».

«Ήταν πρώτη θέση στο πάνελ, τώρα εκδιώχθηκε και κάνει 5λεπτη στήλη»

Ο Γιώργος Λιάγκας λίγους μήνες πριν τα unfollow είχε σχολιάσει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της εκπομπής «Το Πρωινό» την εξαφάνιση του Δημήτρη Ουγγαρέζου από το πάνελ της εκπομπής «Ελένη».

«Ο Ουγγαρέζος με ρώτησε κι εμένα και τη Φαίη πέρυσι που ήταν εδώ. Μου είπε ότι του είχε δοθεί η ευκαιρία να πάει στη Μενεγάκη. Του είπα στο καλό και με αγάπη. Συναντώ και τη Μενεγάκη στο Μεγανήσι και μου είπε πόσο χαρούμενη ήταν που πήρε τον Ουγγαρέζο. Τώρα βλέπω ότι εκεί που ήταν συμπαρουσιαστής ο Ουγγαρέζος, σιγά σιγά στο πάνελ πήγαινε μια θέση αριστερά, μια θέση αριστερά. Τα ξέρει ο Τεργιάκης αυτά» είχε σχολιάσει ο παρουσιαστής για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Με τη σειρά του ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος συνεργάστηκε για 10 χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη, αποκρίθηκε: «Βαριά κουβέντα αυτό. Συμπαρουσιαστής δεν είναι κανένας στην εκπομπή της Ελένης. Η Ελένη παρουσιάζει την εκπομπή».

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Συγγνώμη. Ήταν πρώτη θέση στο πάνελ και τώρα εκδιώχθηκε από το πάνελ και κάνει μια ωραία στήλη πεντάλεπτη δικιά του. Υπήρχαν εκπομπές που δεν εμφανίστηκε καθόλου ή εμφανίστηκε λίγο… Λες ότι παρεξηγήθηκε η Ελένη και τον έβαλε τιμωρία; Σαν καψόνι. Εσείς που έχετε συνεργαστεί με την Ελένη γίνονται καψόνια;» ανέφερε, ρωτώντας τον Τάσο Τεργιάκη.

«Εγώ 10 χρόνια εκεί δεν είχα κανένα καψόνι εναντίον μου. Υπήρξε και εκπομπή που μπήκα 2 λεπτά, υπήρξε και εκπομπή που ήμουν και για 2-3 ώρες στον αέρα» σημείωσε ο δημοσιογράφος.

Τι δήλωνε πριν τέσσερα χρόνια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον Λιάγκα

Πριν τέσσερα χρόνια σε συνέντευξη που είχε δώσε σε εφημερίδα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει:

«Δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων και προσπαθώ πάντα να κρατώ τα προσχήματα. Δεν μπορώ να είμαι στη Φαίη και το βράδυ να βγαίνω με τον Γιώργο. Αυτό είναι δική μου επιλογή. Δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα – χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τον αγαπώ».

Μάλιστα όταν είχε ερωτηθεί αν θα προτιμούσε να ήταν εκείνος το «πρώτο βιολί» απάντησε: «Εγώ κάθε χρόνο χαίρομαι που έχω δουλειά. Τηλεόραση κάνουμε για τους τηλεθεατές, όχι για να θρέψουμε τη ματαιοδοξία μας. Αν εγκλωβιστείς σε αυτό, δεν θα απολαμβάνεις αυτό που κάνεις. Όχι δεν θα σου πω ότι έχω αδικηθεί. Απλά, καμία φορά είναι να σου κάτσει. Παράπονο δεν έχω, θα πεισμώσω. Η τηλεόραση είναι μια κοπέλα που δεν έχω ρίξει ακόμη», επισήμανε.

«Στην ψυχή μου η φιλία με τον Γιώργο δεν χάνεται»

Αξίζει να θυμηθούμε τι είχε απαντήσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πριν αρκετά χρόνια όταν είχε ερωτηθεί σε συνέντευξή του αν προτιμούσε τον Κωστόπουλο ή τον Λιάγκα.

«Σίγουρα με τον Γιώργο, γιατί είχαμε γίνει φίλοι, οπότε ένιωθα περισσότερη άνεση και μπορούσα να πω και μια χοντράδα παραπάνω».

Πολλά γράφτηκαν και άλλα τόσα ειπώθηκαν για τη μεταξύ τους φιλία. Ο Γιώργος Λιάγκας είχε δηλώσει στην εκπομπή του Θέμου πως «με τον Δημήτρη δεν μιλάμε πια. Σε προσωπικό επίπεδο πληγώθηκα. Ο λόγος, όμως, που δεν μιλάμε δεν είναι ότι έμεινε στο Mega».

Ο Δημήτρης δεν αισθάνεται άνετα και δεν επιθυμεί να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα. «Όπως και να έχει, τον Γιώργο τον αισθάνομαι φίλο. Με έχει βάλει σπίτι του, έχω παίξει με το παιδί του και έχουμε κάνει απίστευτες συζητήσεις. Στην ψυχή μου, η φιλία δεν χάνεται. Είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μου που έχει δοθεί εκεί».