Ο Γιώργος Λιανός μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2, τοποθετήθηκε για το φλερτ και τις μυστικές συναντήσεις του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα στο «Survivor all Star».

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως είχε γίνει ήδη σύσταση στους παίκτες να σταματήσουν να βρίσκονται στη ζούγκλα, καθώς είναι επικίνδυνο, ωστόσο αυτοί συνέχισαν και για αυτό έγινε η προειδοποίηση στο συμβούλιο του νησιού.

«Είχαμε πληροφορίες ότι αυτό γινόταν αρκετές φορές, απλά έτυχε να το έχουμε και σε κάμερα και έπρεπε να κάποιο τρόπο να τους πούμε “μαζευτείτε από την ζούγκλα, μην έχουμε τίποτα άλλο”. Είναι πολύ πυκνό. Πως κατάφεραν και φτάσανε μέχρι εκεί; Είναι μια παρατημένη καλύβα του μεξικάνικου Survivor που έγινε πριν από 2 χρόνια. Έχει ρημάξει. Πως την βρήκαν; Πως χωθήκαν μέσα στα αγκάθια;

Πιο πολύ έπαιξε στο πρόγραμμα, γιατί έγινε σύσταση 1-2 φορές και από τη στιγμή που βρέθηκε το βίντεο, αποφασίστηκε να ανακοινωθεί στο συμβούλιο σε φάση πως αν το ξανακάνετε θα την πληρώσει όλη η ομάδα. Νομίζω πως τα πλάνα ήταν από drone. Ήταν άβολο για όλους μας», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Στη συνέχεια , όταν ρωτήθηκε από τον Παναγή Τζωρτζάτο για το κορίτσι του Μάριου Πρίαμου (σ.σ Ελευθερία Ελευθερίου), απάντησε: «Ασχολούμαι με αυτή την κατάσταση θέλοντας και μη. Σκέφτομαι μήπως έχουμε αφίξεις και δεν θα το αντέξω».