Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του Βάσω για θέματα περιουσίας του τραγουδιστή είναι κεντρικό θέμα στις περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης το 2021 σε εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha με τίτλο «Tik Talk» είχε μιλήσει με τα πιο συγκινητικά λόγια για την οικογένειά του, ενώ αναφερόμενος στην μητέρα του και στις δύο αδελφές του είχε ξεσπάσει σε δάκρυα.

Στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη Κλειώ, η οποία τον έκανε να δακρύσει με όσα δήλωσε για εκείνον:

«Η πρώτη λέξη του Γιώργου ήταν “μαμ”. Ήσυχο παιδί. Φορούσε κοστούμι, γραβάτα. Δεν ήθελε κανείς να του πειράζει τα ρούχα του, να του τα χαλάει… Το πρώτο τραγούδι που είπε ήταν όταν ήταν πέντε ετών και είπε το “Υπάρχω” του Καζαντζίδη, είχε πάρει ένα στυλ μεγάλου, δεν το περιμέναμε. Τότε καταλάβαμε ότι θα γίνει τραγουδιστής. Πήγαινε στο Λύκειο και δούλευε, τον άφηναν στο πίσω θρανίο να κοιμάται. Έφυγε από μικρός στις επαρχίες μόνος του. Με τις αδερφές του δεν τσακώθηκε ποτέ, τις πρόσεχε. Του εύχομαι να είναι πάντα ο ίδιος, να μην αλλάξει ποτέ, να είναι πάντα όπως ήταν από παιδί μέχρι το τέλος».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια: «Συγχωρέστε με… Όσο βλέπω τον εαυτό μου ή τους γονείς μου, είμαι πια λίγο περισσότερο ευσυγκίνητος. Δεν ξέρω… Σκέφτομαι ότι έχω περάσει και πως μέσα από όλα αυτά τα χρόνια κράτησα το όνομα μου μόνος μου και είναι συγκινητικό. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω σε αυτούς τους ανθρώπους που με έφεραν στη γη και ένα ευχαριστώ στο Θεό που με κρατάει έτσι. Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια και είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Δείτε το βίντεο: