Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου καθώς πριν λίγες ημέρες, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2018 και το 2021 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ήρθε για να επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτα και την οικογενειακή τους ευτυχία.

Τόσο η Δανάη Μιχαλάκη όσο και ο Γιώργος Παπαγεωργίου μετά τη γέννηση της κόρης τους προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα αποφεύγοντας να κάνουν κάποια σχετική ανάρτηση.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τετάρτης 29/11, ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στη σύζυγό του, ενώ μαζί τους είναι και ο μαιευτήρας αλλά και η μαία τους.

«Όταν ήμουν μικρός, είχα την τύχη να μεγαλώσω ανάμεσα σε γυναίκες. Εκτός από τη μάνα μου, γνώρισα 2 γιαγιάδες, 2 θείες και η υπομονή και η φροντίδα τους λειτουργούσε πάνω μου καταλυτικά. Τις θαύμαζα (και τις θαυμάζω) και πάντοτε η φύση τους ασκούσε πάνω μου μια επιρροή μαγική και θεραπευτική. Βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου και τη διαδικασία που πέρασε η γυναίκα μου, ο θαυμασμός μου μετατράπηκε σε κάτι βαθύτερο.

Το συνοψίζω σε ένα ρήμα: Υποκλίνομαι. Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, στη γυναικεία δύναμη, στη σοφία του γυναικείου σώματος. Στις μέρες που ήρθαν, άρχισα να σκέφτομαι πόσο αδιανόητο είναι το γεγονός ότι η πατριαρχία (που δεν γνωρίζει φύλο) μεσουρανεί εδώ και αιώνες. Υπόσχομαι όσο ζω, να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να μάχομαι κατά των πατριαρχικών καταλοίπων και των αυταρχικών συμπεριφορών που τα συνοδεύει. Το χρωστάω στην κόρη μου», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Παπαγεωργίου.