Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» παραχώρησε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος μίλησε για τον Γιώργο Νταλάρα, τους τραγουδιστές, την Eurovision αλλά και τις σχέσεις του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Ο Αντώνης Βαρδής έφυγε θυμωμένος από τη ζωή. Είμαστε πολλές φορές σε αντιπαράθεση με τους τραγουδιστές, αλλά από την άλλη αν είχα φωνή, ας τραγουδούσα εγώ. Αν είχα τη φωνή και τη φάτσα του Κωνσταντίνου Αργυρού θα έλεγα εγώ τα τραγούδια του. Δεν θα τα έγραφα μόνο. Ο Νταλάρας έχει το δικαίωμα να πει ό,τι θέλει, από την άλλη δεν είναι πολύ σωστό για τους νέους. Είδα τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα. Πολλά πράγματα από αυτά που είπε είναι σωστά, αλλά μπορεί να ειπώθηκαν με λάθος τρόπο. Δεν έχει άδικο για το “βόθρο της Βουλής” γιατί είναι στο απυρόβλητο οι βουλευτές και οι πολιτικοί», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Παράλληλα, ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε επίσης πως με τη Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχουν καμία επαφή.

«Δεν μιλάμε και με στεναχωρεί γιατί είναι μία σπουδαία τραγουδίστρια. Για ποιον λόγο να την πάρω τηλέφωνο; Το έκανα την προηγούμενη φορά. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε με όλους σχέση», κατέληξε.