Καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γνωριμία με την σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου, στην δικαστική διαμάχη με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ, αλλά και στην πολυσυζητημένη κόντρα του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.

«Γνωριστήκαμε με την Δώρα στις σπουδές μας στη Βουλγαρία. Ήμασταν σε ένα κλαμπ και όταν της είπα ότι θέλω να είμαστε μαζί, πίναμε ένα ποτό και έπεσε στάχτη και έπεσε σε κώμα. Η πρώτη στιγμή που είπαμε ότι θα είμαστε μαζί είναι η στιγμή που πήγε να πεθάνει, της έπεσαν οι σφυγμοί, πήγαμε στο νοσοκομείο. Την έβαλαν στην εντατική, της έκαναν πλύση στομάχου και εγώ από την αγωνία μου της έτριβα το χέρι, της έκανε έγκαυμα τριβής, μάτωσε και το σημάδι είχε μείνει για χρόνια. Από τότε μένουμε μαζί», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όλοι στην αρχή της καριέρας μου, μου είχαν πει να μη δείξω τη σχέση μου με τη Δώρα γιατί δεν θα μου κάνει καλό. Τους είπα ότι μας δένουν πολλά και θα την παντρευτώ και μου είπαν ότι τους είχα ξενερώσει όλους και θα είχα τελειώσει. Πήγα κόντρα σε όλους. Τώρα που κάνω ένα μικρό rewind για να δω αν λέω τα ίδια με τώρα, από τότε προτίμησα να ζήσω μια αληθινή ζωή. Μου φαίνεται αστείο να ξενερώσω τους θαυμαστές. Δεν μου έκανε κακό και δεν με ένοιαζε κιόλας. Δεν θα παραμερίσω έναν άνθρωπο για να κάνω καριέρα με τα δεδομένα των άλλων. Εγώ δεν θα ήμουν καλά μέσα μου. Ήθελα πολύ να κάνω παιδί. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν προέκυψε».

Όσον αφορά την κόντρα του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα τόνισε πώς όσα συνέβησαν είναι παρελθόν, ενώ το μόνο που εκκρεμεί είναι η δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΙ.