Πριν από λίγες ημέρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό.

«Βρε Θοδωρή μου γλυκιέ, έρχεσαι στην εκπομπή καλεσμένος, εγώ προσπαθώ να μην σε ρωτήσω τίποτα… Μετά ο Θοδωρής πάει και μιλάει και λέει αλλού πράγματα… Εγώ βέβαια του είπα ότι δεν μπορώ να τον ρωτήσω, γιατί δεν θέλω να τον στενοχωρώ. Μην τα λύνετε τα προβλήματά σας ρε παιδιά στον αέρα. Εγώ δεν θα το άφηνα να συμβεί στον αέρα αυτό. Δεν θέλω! Δεν σημαίνει ότι αυτός που τον ρωτάει από τη στιγμή που απαντάει ο άλλος, σημαίνει ότι φταίει ο δημοσιογράφος. Προσπαθώ να αποφεύγω λίγο αυτές τις ερωτήσεις για μένα. Πολύ καλά κάνει ο κάθε δημοσιογράφος από τη στιγμή που παίρνει μία συνέντευξη, μπορεί να ρωτήσει ό,τι θέλει και ο άλλος ας μην απαντήσει… », είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Σκεφτείτε αυτά τα δύο νέα παιδιά που βλέπουν τους γονείς τους -γιατί είναι και μεγάλα παιδιά -στο διαδίκτυο. Πιστεύω ότι πολλές φορές τα πράγματα μπορούν να οδηγηθούν στα δικαστήρια σε ένα ζευγάρι, γιατί δεν μπορούν να βρουν άκρη. Πιστεύουν ότι ο καθένας έχει δίκιο. Αν γίνεται αυτό να διαφυλαχτεί από παντού, από όλους μας… Δύο νέα παιδιά, χαρισματικά που έκαναν δύο όμορφα παιδιά και ήταν μία πολύ όμορφη οικογένεια», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στα σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας μέσω της εκπομπής του.

«Λυπάμαι που δεν πήρα και την άδειά του να κάνω συνέντευξη. Επίσης να σας πω ότι ενημέρωσα προσωπικά και τη Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνέντευξη αυτή. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα “Σίσσυ αύριο θα έρθει ο Θοδωρής”. Τι να μου πει η γυναίκα;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Θα θέλαμε μία δήλωση από εσάς για όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με το θέμα του Θοδωρή Μαραντίνη», ήταν η προσέγγιση της δημοσιογράφου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να χαμογελά απαντώντας: «Σας φιλώ! Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος, πάω σπίτι να κοιμηθώ», ήταν η αντίδραση του παρουσιαστή.