Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μίλησε για όλους και για όλα.


-Έχουν γραφτεί πολλά για την προηγούμενη συνεργασία σου με τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα. Μάλιστα, πολλοί είπαν ότι η «κακή» σας συνεργασία ήταν και ο λόγος που δεν θα συνεχίζατε. Θέλω να μου πεις την άποψη σου πάνω σε αυτό και αν όντως υπήρξε ποτέ κάποια κόντρα μεταξύ σας.

«Είναι βλακείες και ανακρίβειες των γνωστών τύπων. Ποτέ δεν μάλωσα ούτε με τη Μαρία ούτε με τον Δημήτρη ούτε και τα “Καρντάσιανς” τελείωσαν. Η εκπομπή έκλεισε τη σεζόν με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλα νούμερα τηλεθέασης… Με τη Μαρία έχω υπέροχη σχέση και με τον Δημήτρη υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούμε και σ’ αυτό το καινούργιο βραδινό που ετοιμάζουμε».


-Πώς αντιμετωπίζεις πλέον ό,τι αρνητικό γράφεται ή λέγεται; Έχω την εντύπωση πως τα τελευταία χρόνια τα λες έξω από τα δόντια… Ισχύει και, αν ναι, τι άλλαξε;

«Στις γελοιότητες απαντάς με γελοιότητες. Τις σοβαρές κριτικές τις διαβάζεις, τις αναλύεις ακόμα κι αν είναι κακές για σένα και σε βοηθάνε να γίνεις καλύτερος. Είναι δυο- τρεις τύποι τώρα τελευταία που έχουν βρει το κόλπο: να βρίζουν για ν’ ασχολείσαι μαζί τους. Ε, όταν έχω κέφια το κάνω. Όταν δεν έχω, απλά τους αγνοώ. Και είναι κάποιοι που με τόσες ανακρίβειες που έχουν γράψει, θα έπρεπε να τους απαγορευτεί κάθε “πρόσβαση” σε σελίδα εφημερίδας ή εντύπου. Όμως, ευτυχώς, υπάρχουν και πολλοί σοβαροί δημοσιογράφοι που δεν δημιουργούν “φασαρία” για να ακούγεται το όνομα τους ούτε λένε “φανφάρες”, που τόσο ο κόσμος όσο και η “πιάτσα” τους σέβεται και τους εκτιμά», είπε στην τηλεόραση ο ίδιος.