Ο Πάνος Μουζουράκης το βράδυ της Τετάρτης 24/5 τράβηξε ένα βίντεο στο οποίο απαγγέλει ένα δικό του ποίημα και ζητά με τον δικό του τρόπο οι δημοσιογράφοι να μην παρευρεθούν στον γάμο με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Μαριλού Κοζάρη το Σάββατο στην Αίγινα.

Παράλληλα, αφήνει αιχμές για τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για το φύλο του μωρού του ενώ ανέφερε πως θα ήθελε ένας από τους κουμπάρους τους να είναι ο Πατήρ Αντώνιος.

Μετά τις δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή ωστόσο υπήρξαν αρκετά έντονες αντιδράσεις από τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη, ήταν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή ανέφερε πως εφόσον ένας άνθρωπος βγαίνει δημόσια και λέει πως δε θέλει να υπάρξουν δημοσιογράφοι στον γάμο του, τότε θα πρέπει όλες οι εκπομπές να το σεβαστούν αυτό και να μην πάει κανείς.

«Εγώ θα ήθελα πολύ να το σεβαστούν και να μην πάει κανείς στον γάμο του. Ο άνθρωπος ζητάει δημοσίως να μην πάει κανένας. Θα χαρώ πάρα πολύ να μην πάει κανένας, εννοώ κανένας δημοσιογράφος. Όποιος πάει και δω ότι έχει κάμερα εκεί, θα με χαλάσει πολύ η εκπομπή που θα τον στείλει. Σημαίνει ότι δε σέβεται την επιθυμία ενός ανθρώπου σε μια πολύ ωραία προσωπική στιγμή», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Όταν, μάλιστα, οι συνάδελφοί του, τού είπαν ότι αυτό που ενόχλησε τους δημοσιογράφους είναι ότι στις πρεμιέρες του, ο Πάνος Μουζουράκης θέλει τα ΜΜΕ και στον γάμο του όχι, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε: «Ωραία, μη ξαναπάς τότε ούτε στην πρεμιέρα. Αν νιώθεις έτσι σαν δημοσιογράφος, το σέβομαι αυτό. Λες φίλε μου, με είχες πάρει δέκα φορές τηλέφωνο, κάποια στιγμή ήθελες να έρθω στην πρεμιέρα σου, τώρα μου λες δε θέλω. Ωραία, δε θα έρθω αλλά δε θα ξαναέρθω ούτε σε πρεμιέρα. Αυτό το δέχομαι.

Εγώ αν είχα πρωινό, δε θα έστελνα κάμερα, από θέμα εγωισμού. Δε θα πάω εκεί πέρα να τον παρακαλάω από την ώρα που δε το ζήτησε και εννοείται θα ξαναέστελνα στην πρεμιέρα. Αλλά κάποιοι δε το βλέπουν έτσι».