Μπορεί ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους να τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας αλλά και στη δημιουργία οικογένειας, ωστόσο φαίνεται πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η πρώην σύζυγός του Ελένη Τσιριγκάκη βρίσκονται «στα μαχαίρια».

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη η βάφτιση της κόρης τους. Το μυστήριο, όμως, έγινε με την εκκωφαντική απουσία του Γρηγόρη Μπιθικώτση, του πατέρα της νεοφώτιστης Μελίνας.

Η Ελένη Τσιριγκάκη μετά τη βάφτιση της κόρης της έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day που βρέθηκε στη βάφτιση.

«Ο πατέρας του παιδιού υπέγραψε για να γίνει η βάφτιση. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν ήρθε, είναι το λιγότερο από αυτά που έχουμε περάσει. Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν. Αν ερχόταν θα ήταν για τις κάμερες. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Είχα τον εχθρό μέσα στο σπίτι μου και δεν το γνώριζα. Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της.

Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, θα πρέπει να συμβουλευτώ ειδικό. Με βοηθάει και η μεγάλη μου κόρη. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί. Έφαγα μεγάλο χαστούκι.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά. Είχα χρήματα να ζήσω για χρόνια, βασιλικά με τις κόρες μου και ξαφνικά βρέθηκα στο πουθενά, από εκεί που ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου σπίτι και τη δική μου τσέπη, ενώ εγώ ματώνω; Ζω με τη στήριξη της μητέρας μου και του νονού του παιδιού μου» τόνισε η Ελένη Τσιριγκάκη, πρώην σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή.