«Στα μαχαίρια» βρίσκονται ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η πρώην σύζυγός του Ελένη Τσιριγκάκη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης να μην πάει στη βάφτιση της κόρης τους το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη.

Μάλιστα η πρώην σύζυγός του Ελένη Τσιριγκάκη σε δηλώσεις της στο Happy Day άφησε αιχμές για τον γνωστό τραγουδιστή, τονίζοντας πως δεν έχει καμία επαφή με την κόρη τους.

Ο δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» για την απουσία του πατέρα από τη βάφτιση του παιδιού του.

«Όταν μιλάμε για ένα διαζύγιο, το οποίο δεν είναι βελούδινο υπάρχει πόνος και θυμός. Σε συνδυασμό με ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γρηγόρης, αποφάσισε να μη παρευρεθεί στη βάφτιση. Ο ίδιος υπεραγαπάει το παιδί του, είναι τυπικός, δεν οφείλει χρήματα, βοηθάει όσο μπορεί. Καταβάλλει κάποιο ποσό κάθε μήνα. Και οι δύο αυτοί άνθρωποι τους ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού τους», είπε ο Απόστολος Λύτρας.