Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!» για τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής είναι σε «κόντρα» τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και για την τηλεοπτική πρόταση που του έγινε και σκέφτεται να δεχτεί.

Τι δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης για το «Dancing With the Stars» και την αλλαγή της παρουσιάστριας;

«Το Dancing with the Stars, είναι μια εκπομπή που δεν έχει σημασία η παρουσιάστρια. Είναι να βγει ο Λάτσιος στον αέρα. Αυτό είναι για τη Μενεγάκη αστείο!». Παρόλο που τα πρωινά του ΑΝΤ1 και του Mega τον διεκδικούν, εκείνος λέει πως δεν πρόκειται να εμφανιστεί σε κανένα από τα δυο: «A μπα, εγώ δεν ξυπνάω το πρωί. Αν ήταν έτσι, το έκανα κι από μόνος μου. Δεν θα πάω σε κανέναν. Ξυπνάω μεσημέρι!». Δεν αποκλείει ωστόσο να κάνει κάτι δικό του στην τηλεόραση: «Υπάρχει μια πολύ ωραία πρόταση που μου έκανε ο Καλημέρης που μπορεί να την κάνω!».

Για τη ζωή και τα ενδιαφέροντα του σήμερα λέει: «Εγώ ζούσα σε έναν παράλληλο κόσμο για χρόνια στην κοσμάρα μου. Αλλά ξύπνησα. Άκουγα ότι υπάρχει πείνα, αλλά άλλο να το ακούς, και άλλο να το βλέπεις. Οι άνθρωποι που πεινάνε, πρέπει να φάνε. Όποιος πεινάει, δικαιούται ένα πιάτο φαί τουλάχιστον».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: