Δεν είναι λίγοι οι παίκτες του Survivor που μετά το τέλος του παιχνιδιού εκμεταλλεύτηκαν την ανταγνωρισιμότητά τους για να εμφανιστούν σε κάποια μαγαζιά και να βγάλουν κάποια extra χρήματα.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κωνσταντίνος Βασάλος που αυτή τη φορά εμφανίστηκε σε μαγαζί του Βόλου, αλλά αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους δημιουργώντας αρνητικές εντυπώσεις!

Συγκεκριμένα κατά την εντυπωσιακή άφιξη του Κωνσταντίνου, ο Γρηγόρης Μπάκας τον πλησίασε με το μικρόφωνο για να αποσπάσει μία δήλωση. Όπως θα δείτε το βίντεο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχεδόν… φυγαδεύτηκε προκειμένου να αποφύγει την κάμερα.

Δείτε το βίντεο με το σχετικό στιγμιότυπο αλλά και τις εικόνες μέσα από το μαγαζί, όπου ο παίκτης του Survivor προσπαθεί να διασκεδάσει τον κόσμο.

 
Δείτε το βίντεο εδώ: