Η Claudia Schiffer είναι άλλη μία σταρ που έχει ιδιαίτερη αγάπη στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια φροντίζει να την επισκέπτεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Εδώ και λίγες ώρες το supermodel των ’90s βρίσκεται στη Σαντορίνη. «Οικογένεια, φίλοι και καλή θέα», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της όπου την βλέπουμε να κάθεται σε μια ξαπλώστρα φορώντας ένα ρομαντικό φλοράλ φόρεμα παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στις επόμενες φωτογραφίες η Claudia Schiffer έβγαλε την υπέροχη θέα από ψηλά, που κοιτά στη θάλασσα του νησιού, με τα χαρακτηριστικά λευκά σπίτια να ξεπροβάλουν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Claudia Schiffer επισκέπτεται τη χώρα μας. Δύο καλοκαίρια πριν, δήλωνε ξανά γοητευμένη από τα ελληνικά αξιοθέατα, τις θάλασσες και την ομορφιά των νησιών, ενώ έδωσε μερικές φωτογραφίες στους διαδικτυακούς της φίλους, από τις όμορφες Σπέτσες.

Ούτε πέρυσι παρέλειψε να επισκεφτεί την Ελλάδα. Φρόντισε να βρεθεί τον Αύγουστο σε πολυτελές θέρετρο στο Πόρτο Χέλι όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της αλά ελληνικά.