Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Ελένη Καρακάση, η οποία αναφέρθηκε στο χειρουργείο που έκανε πρόσφατα αλλά και στις φήμες που την ήθελαν να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μετά από περιστατικό στην πολυκατοικία στην οποία διαμένει με τον σύζυγό της.

«Κάνοντας τους γυναικολογικούς μου ελέγχους βλέπουμε ότι υπήρχε κάτι πολύ άσχημο μέσα. Μπήκα πολύ εσπευσμένα για χειρουργείο. Εκεί έχει κλείσει το ενδεχόμενο να γεννήσω και να φέρω εγώ στον κόσμο ένα παιδί, αλλά το κεφάλαιο της μητρότητας δεν έχει κλείσει, είναι ανοιχτό το κεφάλαιο της υιοθεσίας», είπε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Όσον αφορά τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, είπε: «Ήμουν στο θέατρο με τη Σοφία Σπυράτου, κάνουμε τον “Τρελαντώνη” και στις 8 η ώρα πάω να φύγω από το σπίτι και συνειδητοποιώ ότι ακούω φασαρία στην πολυκατοικία.

Κατεβαίνω κάτω και βλέπω ότι έχει μπλοκάρει η πόρτα της εισόδου και παθαίνω πανικό. Το θολωμένο μου μυαλό έπαθε πανικό και κρεμάστηκα από το παράθυρο που είναι ανάμεσα στους ορόφους στον πρώτο όροφο, οπισθοχώρησα και έφυγα λίγο προς τα πίσω και το κεφάλι μου χτύπησε στον σωλήνα του φυσικού αερίου», πρόσθεσε η Ελένη Καρακάση.

«Βγήκε στον χώρο ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας και βγήκα στο μπαλκόνι γιατί με κλείδωσε ο άνδρας μου», κατέληξε η Ελένη Καρακάση.