Στην κάμερα του Breakfast @ Star μίλησε η ραδιοφωνική παραγωγός και στενή συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου, Ελένη Βουλγαράκη, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις φήμες περί σχέσης με τον αρχηγό της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη.

«Δεν υπάρχει καμία τρυφερή φιλία, είναι απλά μία φιλία. Γνωριζόμαστε με τον άνθρωπο, έχουμε συναναστραφεί, έχουμε κοινούς φίλους, αυτό! Αρχίζει και τελειώνει εκεί, τίποτα περισσότερο. Είναι ένας αξιόλογος αθλητής, έξω από όλο αυτό και είναι ακόμα πιο άβολο. Έχω πάρα πολλούς φίλους άντρες, δεν έχω σχέση με όλους», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Βουλγαράκη.

Να θυμίσουμε ότι την είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Μαρίνος Βυθούλκας το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή «Breakfast @Star». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, η ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος τον τελευταίο καιρό έχει έρθει κοντά με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη.
«Οι πληροφορίες μας λένε ότι έχουν έρθει κοντά, είναι κάτι περισσότερο από φίλοι, έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους κάτι πολύ φρέσκο μεν, τρυφερό δε. Είναι αρχή ακόμα, κανένας από τους δύο δεν το έχει επικοινωνήσει καθώς και οι δύο διατηρούν πολύ χαμηλό προφίλ στις προσωπικές τους ζωές» ανέφερε ο Μαρίνος Βυθούλκας.