Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο Δανιά παντρεύτηκε πριν από λίγες ώρες η Ιωάννα Μαλέσκου με πολιτικό γάμο, στο Δημαρχείο Ραφήνας.

Το ζευγάρι κατάφερε τελικά να κρατήσει τον γάμο του μακριά από τα media, καθώς η παρουσιάστρια απέφευγε να απαντά για την ημερομηνία, αλλά και τις προετοιμασίες του γάμου, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η παρέα του Happy Day το πρωί της Παρασκευής, έστειλε τις ευχές της στο ζευγάρι με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει την περιοχή που επέλεξε η παρουσιάστρια για τον γάμο της.

«Μένει εκεί κοντά στη γειτονιά σου και μου έχει πει ότι της αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι κοντά στη θάλασσα και είναι και οι δουλειές του άνδρα της εκεί κοντά. Να ζήσετε!», είπε η Σταματίνα Τιμστσιλή.

Η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με την Ιωάννα Μαλέσκου λίγες ώρες πριν τον πολιτικό της γάμο.

«Εν τω μεταξύ εγώ της έλεγα προχθές: “Μπήκες στον μήνα σου;” και μου λέει “Ναι”. Της λέω” δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά εγώ με το που μπήκα στον μήνα μου στο πρώτο παιδί, γέννησα, ετοίμασε την τσάντα”. “Μη μου λες τέτοια”, μου λέει, αλλά αυτή προφανώς είχε τον γάμο στο μυαλό της», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη συνάντησή της με την Ιωάννα Μαλέσκου λίγες ώρες πριν από τον γάμο της.