Μπορεί η Maria Menounos να ζει μόνιμα στην Αμερική έχοντας μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της παρουσίασης, ωστόσο δεν έκρυψε ποτέ την ελληνική της καταγωγή και την αγάπη της για τη χώρα μας.

Μάλιστα, η Maria Menounos, η οποία  φροντίζει να επισκέπτεται αρκετά συχνά τη χώρα μας για να κρατά ζωντανή την επαφή με τις ρίζες της, πριν από λίγες ώρες αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, ότι κατάφερε να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο.

«Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και στο διαβατήριο!! Και δεν θα υπήρχε καλύτερο μέρος να το μοιραστώ αυτό από την Χώρα μου! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Ελληνικά προξενείο της Βοστώνης και του Λος Άντζελες, ειδικά στην κα Ελένη Μελετίου και Μαρία Κουκουτση που προσφέρανε στην οικογένεια μου», έγραψε στην ανάρτησή της η Maria Menounos.

Το δύσκολο ταξίδι για τη μητρότητα

Η Maria Menounos έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για τους αγώνες της με την υπογονιμότητα και έχει σταθεί στο πλευρό κι άλλων γυναικών που αντιμετώπισαν παρόμοιες προκλήσεις. Έχει μοιραστεί τις εμπειρίες της με την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) και άλλες θεραπείες γονιμότητας και έχει ενθαρρύνει άλλες γυναίκες να αναζητήσουν τη βοήθεια που χρειάζονται για να δημιουργήσουν οικογένεια.

Σε μια προσπάθεια να αυξήσει τις πιθανότητες να μείνει έγκυος, η Maria Menounos είχε κάνει μια σειρά από αλλαγές στον τρόπο ζωής της. Είχε υιοθετήσει μια πιο υγιεινή διατροφή και έκανε μια συντονισμένη προσπάθεια να μειώσει το άγχος και να αυξήσει τη συνολική της ευεξία. Δεν δίστασε μάλιστα να μοιραστεί κάθε διαδικασία, όπως η χρήση βελονισμού και άλλων ιατρικών αλλά και εναλλακτικών θεραπειών για να βοηθήσει στην ενίσχυση της γονιμότητάς της.

Η Maria Menounos είχε αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της και το συναισθηματικό τίμημα που είχε επιφέρει η πορεία της προς την εγκυμοσύνη στην ίδια και στον σύζυγό της. Ήταν πολύ ειλικρινής σχετικά με τα σκαμπανεβάσματα της διαδικασίας και ενθάρρυνε άλλα ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί, να αναζητήσουν υποστήριξη από τους φίλους, την οικογένεια και τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης.

Μετά από αμέτρητες δυσκολίες και 10 χρόνια προσπαθειών, η Maria Menounos σε λίγο καιρό θα κρατάει το πρώτο της παιδί στην αγκαλιά της. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια είχε δημοσιοποιήσει τα νέα σε συνέντευξή της στο People, αλλά και μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

«Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε ένα μωρό. Ο Kevin, ο μπαμπάς μου κι εγώ είμαι πέρα από ενθουσιασμένοι για αυτή τη ζωή μου έρχεται στη ζωή μας. Μια ευλογία» δήλωσε η Maria Menounos.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)