Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21.00, οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors, επιστρέφουν στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους, για έναν ακόμα γύρο.
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ένα από τα άτομα που θα δούμε στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, η οποία γυρίζει πίσω στον Άγιο Δομίνικο μετά από δύο περίπου χρόνια μαζί με τον σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη.

Όπως έκανε χθες γνωστό η ίδια έκανε τα απαραίτητα εμβόλια πριν φύγει για το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο ταλαιπωρείται από τις παρενέργειες και συγκεκριμένα από πυρετό.

Λίγες ώρες μετά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κοινοποίησε στο Instagram ένα νέο βίντεο και αποκάλυψε πως τα εμβόλια που κάνουν οι παίκτες του Survivor είναι για την ηπατίτιδα και για τη διφθερίτιδα, ενώ πρόσθεσε πως ακόμα έχει δέκατα.

«Εγώ προσπαθώ να είμαι καλά. Βγήκα έξω και ήρθα κομμωτήριο να κάνω την τελευταία μου θεραπεία, να βάψω και το μαλλάκι μου να έχει το ίδιο χρώμα. Μετά θα πάω να δω τον μπαμπά μου. Βγήκαμε από το νοσοκομείο. Εντάξει όλα καλά. Αύριο πάει Εύβοια για να έρθει η μαμά μου Αθήνα. Πριν έκανε διπλό γύρισμα.

Γενικά εντάξει, λίγη ταλαιπωρία, αλλά το’ χουμε. Μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα για τα περαστικά και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας, απλά δεν είμαι άρρωστη. Κάναμε δύο εμβόλια για ηπατίτιδα και διφθερίτιδα και αντέδρασε ο οργανισμός μου. Εδώ και δύο μέρες έχω δέκατα, χθες ανέβασα και 38 και έχω ένα συνεχόμενο ρίγος. Δεν μασάμε, προχωράμε», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.