Η Μιμή Ντενίση υποδέχτηκε στο εξοχικό της σπίτι στον Θεολόγο την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά και μίλησε για το μέρος που έγινε γνωστό από την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Όπως είπε, το χωριό αυτό ήταν το χωριό της Αλίκης και μετά έγινε και δικό της. «Πολύς κόσμος νομίζει ότι ήρθα εξαιτίας της Αλίκης. Ο μπαμπάς μου που ήταν στρατηγός διάλεξε το Θεολόγο ως καλοκαιρινό οικισμό για τους στρατιωτικούς. Έχει σπίτι εδώ η Μαρινέλλα, είχε ο Βοσκόπουλος και έχει και η Λίτσα Πατέρα».

Η Μιμή Ντενίση δήλωσε πολύ περήφανη για την κόρη της, Μαριτίνα και εξομολογήθηκε πως είναι χαζομαμά. «Λείπει η μητέρα μου από το Θεολόγο, ήταν η χαρά και η φωνή του κτήματος. Με τη Μαριτίνα είμαι αληθινά δεμένη, συζητάμε τα προσωπικά μας, είμαστε φίλες αλλά είμαι και η μαμά της. Η Μαριτίνα λέει ότι είμαι και μαμά και μπαμπάς».

Αναφερόμενη στις σχέσεις της με τους άνδρες είπε πως έχει πληρώσει το μέγεθος της καριέρας της. «Τα έφερε έτσι η ζωή μου που βρέθηκε η καριέρα μου να γιγαντωθεί και η προσωπική μου ζωή να μην έχει την ίδια τύχη. Προφανώς οι άνδρες με πλησίασαν επειδή είμαι η Μιμή Ντενίση αλλά δεν το πήρα είδηση».

Όπως είπε, μέχρι να παντρευτεί η Μαριτίνα δεν την βλέπει να φεύγει από το σπίτι γιατί είναι πολύ «μαμάκιας» ενώ μίλησε και για τις σχέσεις τώρα με τους άνδρες.

«Δεν μπορώ να παραγγείλω έναν σύντροφο. Από μοναξιά δεν πάσχω, την μοναχικότητα την επιδιώκω και όποιος γράφει με καταλαβαίνει. Δεν με φλερτάρουν, θα έρθουν να μου πουν ότι με θαυμάζουν αλλά αυτό δεν φτάνει. Στην Ελλάδα δεν φλερτάρω, στο εξωτερικό με φλερτάρουν όμως».