Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Super Κική. Το ίδιο και οι δύο άλλες γυναίκες, οι οποίες είναι συνεργάτιδές της.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να μην πλησιάζει τον 40χρονο που ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άτομο του περιβάλλοντός της.

Η Super Κική πριν από λίγες ώρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μίλησε για τη σύλληψή της και ανήρτησε και κάποιες φωτογραφίες της φίλης της, η οποία φέρεται πως έχει κακοποιηθεί σωματικά από τον πρώην σύντροφό της.

«Καλησπέρα σε όλους! Είμαι η Super Κική για όλους όσους δεν τους θυμούνται και το λένε λάθος και είμαι εδώ για να απολογηθώ και να μιλήσω για τα αυτονόητα. Πριν 12 χρόνια γνωρίστηκα με την Αντρέα στη φυλακή, όπου εκεί γέννησε και της βάφτισα και το παιδί. Βγαίνοντας πήγαμε στο πρόγραμμα απεξάρτησης, όπου εκεί γνώρισε αυτόν και έκαναν ερωτική σχέση. Δεν θα κάτσω να φτιάξω σήριαλ του Παπακαλιάτη, ούτε θα πω λεπτομέρειες, θα σας δείξω φωτογραφίες που μιλάνε από μόνες τους…», ανέφερε αρχικά η Super Κική.