Η Τζένη Θεωνά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά της, την καριέρα της, αλλά και την τηλεόραση.

Αρχικά, η Τζένη Θεωνά είπε: «Νιώθω πολύ μεγάλη που κλείνω 20 χρόνια τηλεοπτικής πορείας. Δεν έχω πάρει το πτυχίο μου στη δημοσιογραφία, κανείς δεν γίνεται επαγγελματίας τελειώνοντας την σχολή. Ποτέ δεν είχα στόχο και όνειρο να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία, ήθελα να γίνω ηθοποιός».

Στην συνέχεια, η Τζένη Θεωνά ανέφερε: «Ο γιος μου, Αρίωνας, με έχει δει να παίζω στο θέατρο και τον πήρα μαζί μου μια φορά σε γύρισμα. Θα τον ξαναπάρω σε 20 χρόνια. Δεν είμαι control freak, ελέγχω ό,τι μπορώ γύρω από το παιδί. Με τον Δήμο δε θα μαλώσουμε, πλέον, για το παιδί. Τα πρώτα χρόνια υπήρχε έντονη κούραση και δεν υπήρχε τόση ψυχραιμία. Υπάρχουν πράγματα που εγώ διαφωνώ με τον Δήμο σε ό,τι αφορά τη διαπαιδαγώγηση του Αρίωνα, όμως είναι ο μπαμπάς του».

Ακόμη, η γνωστή ηθοποιός πρόσθεσε: «Η εκπομπή που παρουσιάζω με έχει επηρεάσει στον τρόπο που αντιμετωπίζω τους ανθρώπους και στο κομμάτι της μητρότητας. Δεν έχω μετανιώσει που αρνήθηκα τηλεοπτικές προτάσεις, δεν ήμουν έτοιμη, σε κάποιες δεν ταίριαζα και δε θα μου ήμουν καλή. Στη δουλειά αυτήν δεν έχω διεκδικήσει κάτι, έχω κάνει μόνο ό,τι μου έχουν προτείνει. Δε θα πήγαινα ποτέ σε ριάλιτι όσα χρήματα και να μου έδιναν, κάποια πράγματα δεν έχουν τιμή».

Τέλος, η Τζένη Θεωνά κατέληξε: «Όταν μου έκαναν πρόταση να κάνω πρωινό δεν ήταν καλή η στιγμή, ούτε είχα βρει ομάδα. Δεν έχω καμία μανία να κάνω πρωινό ή κάτι ζωντανό αλλά θα το σκεφτόμουν. Έχω δει πολύ καλούς ηθοποιούς να είναι εξαιρετικοί παρουσιαστές. Ο Τάσος Ιορδανίδης είναι εξαιρετικός παρουσιαστής. Μου αρέσει η Δανάη Μπάρκα και η Ευγενία Σαμαρά στον ρόλο της παρουσίασης, έχουν ωραία ενέργεια και με τραβάνε να τις δω. Με μπερδεύουν με τη Ζέτα Μακρυπούλια και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Είναι υπέροχη σε αυτό που κάνει».

Δείτε το βίντεο: