Το απόγευμα της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2023 σχεδιαστές, μοντέλα αλλά και αρκετοί celebrities βρέθηκαν στο φιλανθρωπικό fashion event Hautes Grecians στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας.

Και φέτος, η Τζένη Μπαλατσινού είχε ενεργό ρόλο στο Hautes Grecians, ενώ βρέθηκε στην Ελευσίνα συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.

Ο Λάκης Γαβαλάς, ο Βασίλης Ζούλιας, ο Μάκης Τσέλιος, η Ραμόνα Βλαντή, η Σίσσυ Φειδά και ο Περικλής Κονδυλάτος, ήταν μερικοί μόνο από τους σχεδιαστές και celebrities που βρέθηκαν στο Hautes Grecians 2023.

Στο catwalk συμμετείχαν καταξιωμένοι σχεδιαστές και πρωτοπόροι της Ελληνικής Μόδας:

Στο φετινό catwalk συμμετείχαν 3 καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, πρωτοπόροι στον τομέα της μόδας και παθιασμένοι με την υψηλή ραπτική. Ο Dimitris Petrou, γνωστός για τις καθαρές γραμμές του, η Ελένη Καββάδα με το brand της 240791ek και τις ανατρεπτικές φιγούρες της μαζί με τα κοσμήματα Apiliotis και ο Sotiris Georgiou, με τις μινιμαλιστικές φόρμες. Επίσης έγινε tribute στον νεοσύστατο Σύλλογο Ελλήνων Σχεδιαστών.

Το φιλανθρωπικό fashion event είναι το σύγχρονο πρόσωπο της ελληνικής μόδας, ένας διάλογος με την ιστορία, τη δημιουργικότητα και την εξέλιξη.

Δείτε φωτογραφίες με τους σχεδιαστές και του celebrities που βρέθηκαν στο Hautes Grecians 2023:

Τζένη Μπαλατσινού-Μάκης Τσέλιος

Βάσω Νικοπολίδη

Κατερίνα Γκαγκάκη

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Υβόννη Ντόστα-Ραμόνα Βλαντή

Λάκης Γαβαλάς

Ορσαλία Παρθένη-Τζένη Μπαλατσινού-Λάκης Γαβαλάς

Μαρίνα Καρέλλα-Πρίγκιπας Μιχαήλ-Τζένη Μπαλατσινού

Φωτογραφίες: NDP photo agency