Ανατροπές, απρόοπτα και ένταση στην κουζίνα αλλά και στο σπίτι του Hell’s Kitchen, είχε το 2ο επεισόδιο.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, όπως πάντα οι δύο ομάδες, μπλε και κόκκινη κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του chef Έκτορα Μποτρίνι, αλλά κυρίως των καλεσμένων τους.

Αυτή τη φορά, στη δοκιμασία, οι γυναίκες (κόκκινη ομάδα) βγήκαν νικήτριες, ενώ οι άντρες (μπλε ομάδα) κλήθηκαν να επιλέξουν τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση. Μετά τη διαδικασία της ψηφοφορίας μεταξύ των παικτών, 3 ψήφους συγκέντρωσε ο Αλέξανδρος Ζαλαβράς και από 2 ψήφους έλαβαν ο Νίνο Τσατσούλης και ο Ευγένιος Χαραλάμπους.

Ο Έκτορας Μποτρίνι έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον Νίνο και τον Αλέξανδρο, δείχνοντας, έτσι, την πόρτα της εξόδου στον Ευγένιο, ο οποίος κρέμασε την ποδιά του φεύγοντας.

Στα επόμενα επεισόδια, την Κυριακή 18 Μαρτίου και τη Δευτέρα 19 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, οι ομάδες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον «Τροχό». Σε έναν τροχό αναγράφονται τα γράμματα της αλφαβήτου. Ο chef, γυρίζει τον τροχό και ανάλογα με το τι γράμμα θα τύχει, ζητάει από τον κάθε παίκτη των 2 ομάδων να βρει μια λέξη – υλικό συνταγής, ανεξαρτήτως πιάτου.

Ο κάθε παίκτης έχει δικαίωμα να πάει πάσο. Σε αυτή την περίπτωση ο chef πηγαίνει στον επόμενο παίκτη της άλλης ομάδας. Δίπλα στον τροχό θα υπάρχει ένας πίνακας όπου ο chef θα γράφει τις λέξεις που βρίσκει η κάθε ομάδα. Όταν η κάθε ομάδα βρει από 6 συστατικά, ο chef τους ανακοινώνει ότι με τα υλικά που βρήκαν θα πρέπει να φτιάξουν ένα πιάτο με κρέας. Ο chef αξιολογεί τα πιάτα τους και ορίζει τη νικήτρια ομάδα. Ποια είναι η ποινή για τη χαμένη ομάδα;

Στην προετοιμασία του dinner service, ο chef δυσκολεύει τα πράγματα για τους διαγωνιζόμενους, καθώς τους αλλάζει πόστα.

Oι πρώτοι καλεσμένοι καταφθάνουν και ο Chef «ακονίζει τα μαχαίρια του» στις δύο ομάδες. Στους καλεσμένους τους 3ου επεισοδίου, θα δούμε τη Θωμαΐς Ανδρούτσου, τον Κώστα Κοκκινάκη, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Σόφη Πασχάλη και τον Μπο.

Η βραδιά δεν ξεκινάει καλά και ο chef καταφεύγει σε μια δραστική λύση. Πως θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση στην κουζίνα, ο Έκτορας Μποτρίνι και οι δύο sous chef για να εξυπηρετηθούν οι καλεσμένοι;

Η ένταση κλιμακώνεται ειδικά στην ομάδα των γυναικών…

Η ώρα της κρίσης φτάνει: Ο Μποτρίνι κάνει την ανασκόπηση της βραδιάς και σημειώνει λάθη και παραλείψεις. Ανακοινώνει τη χαμένη ομάδα που πρέπει με τη διαδικασία της ανοιχτής ψηφοφορίας να ανακοινώσει ποιοι είναι οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Δύσκολη στιγμή για τους συμμετέχοντες …Αλλά και… ευχάριστες στιγμές…!

Η συνέχεια στο Hell’s Kitchen, την Κυριακή 18 και Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 21.00 στον ΑΝΤ1!