Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε πρόσφατα για τον γιο της Κωνσταντίνος Μουσούλης, ο οποίος διαπρέπει στην Αμερική και πώς νιώθει γι’αυτό.

– Πρόσφατα ο γιος σου, Κωνσταντίνος Μουσούλης, βραβεύτηκε στο IndieFEST Film Awards για την ταινία μικρού μήκους The Red Sweater

«Επέλεξε αυτό το σενάριο, που ήταν κομμένο και ραμμένο για την πρωταγωνίστρια και η ιστορία ήταν αληθινή. Ο ίδιος είναι πολύ χαμηλών τόνων και δεν θέλει να μιλούν άλλοι γι’ αυτόν. Ακολουθεί το δικό του δρόμο και παλεύει για να φτάσει το στόχο του.» είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στο
στο People.

– Φαίνεται πως οι ΗΠΑ είναι η χώρα που θα κάνει καριέρα. Πώς νιώθεις για αυτό;

«Ο Κωνσταντίνος αγαπάει την Ελλάδα και τη Μάνη ιδιαίτερα, από όπου κατάγεται ο πατέρας του. Φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα γυρίσει, αλλά αυτό είναι μια επιλογή δική του. Κυνηγάει το όνειρό του εκεί. Μου λένε «έχεις ένα γιο μονάκριβο, γιατί δεν τον έχεις κοντά σου;». Η απάντησή μου είναι «μα για εμένα τον έφερα στον κόσμο;». Είχαμε την ευλογία με τον πατέρα του να φέρουμε ένα ισορροπημένο παιδί στη ζωή. Από εκεί και πέρα, αυτή του ανήκει. Δεν θέλω να έχω το γιο μου στα φουστάνια μου. Δεν μου αρέσει αυτή η νοοτροπία που έχουν οι περισσότερες Ελληνίδες μητέρες. Εγώ θέλω να νιώθω πως το παιδί μου είναι καλά. Αυτό και μόνο με γεμίζει.»