Στο χτεσινό «Σπίτι με το MEGA» η Ρούλα Κορομηλά, υποδέχθηκε τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη, οι οποίοι ένωσαν τις φωνές και τα ρεπερτόριά και χάρισαν μια αξέχαστη βραδιά στο τηλεοπτικό κοινό.

Στα highlights της βραδιάς η ερμηνεία του Χρήστου Δάντη σ’ ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα του τραγούδια «Το παλιό μου παλτό» σε στίχους της Σάννυ Μπαλτζή και μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου.

Ωστόσο, το τραγούδι που λατρέψαμε από τη φωνή του γνωστού τραγουδιστή δεν ήταν αρχικά γραμμένο για εκείνον.

Συγκεκριμένα, η στιχουργός του τραγουδιού έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι το τραγούδι είχε προταθεί και σ’ άλλους ερμηνευτές μεταξύ αυτών η Ελένη Δήμου, ο Βασίλης Καρράς και η Ελένη Πέτα.  Μάλιστα, ο Βασίλης Καρράς είχε εξομολογηθεί πως «όταν βγήκε το κομμάτι, έπαιρνα φόρα και χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο. Το είχα απορρίψει λόγω της φράσης ψιχουλάκια από σνακ».

Πώς όμως εμπνεύστηκε η Σάννυ Μπαλτζή τους στίχους που έχει τραγουδήσει όλη η Ελλάδα;

«Αυτό το τραγούδι το έγραψα για την αδερφή μου. Είναι αυτό που γινόταν παλιά και συνεχίζει να γίνεται ακόμη: οι μεγαλύτεροι δίνουν τα ρούχα τους στους μικρότερους. Τα ρούχα, όπως και όλα τα αντικείμενα έχουν μία αύρα από εμάς, έχουν αυτό που είμαστε. Όλα τα αντικείμενα έχουν την ψυχή τους», είχε δηλώσει η ίδια.