Μπορεί η Βέφα Αλεξιάδου να έχει βρει την δύναμη να σταθεί στα πόδια της, η καρδιά της ξέρει το πώς, μετά το θάνατο και της δεύτερης κόρης της Αγγελικής, παρόλα αυτά όμως υπάρχει ένα άτομο στην οικογένειά τους, για το οποίο ανησυχεί πάρα πολύ.

Η Βέφα Αλεξιάδου καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» , θέλησε να απαντήσει σε όλους αυτούς που «γελάνε» μαζί της όπως χαρακτηριστικά είπε , βλέποντάς την να μην φοράει τα μαύρα, να μην βγαίνει στις τηλεοράσεις να κλαίει, να βάφεται σαν να μην τρέχει τίποτα.

Αφοπλιστικά ειλικρινής, με τα μάτια της να βουρκώνουν συχνά και οι λυγμοί να «σπάνε» την φωνή της, εξομολογήθηκε ότι δεν έχει άλλη επιλογή. Πενθεί στο μέσα της αλλά στο έξω της πρέπει να είναι δυνατή για τους γαμπρούς και τα εγγόνια της. Μεταδίδοντάς τους στην θετική της ενέργεια.

Δεν έκρυψε όμως την ανησυχία της για την κατάσταση του γαμπρού της Γιάννη Ντοντόρου, που μετά τον χαμό της κόρης της Αγγελικής, έχει «βυθιστεί» στο πόνο του. Λέγοντας πως «αυτοκτονεί κάθε μέρα με τον τρόπο του» αφού δεν τον ενδιαφέρει αν θα φάει, αν θα πιεί νερό και άλλα πολλά. Μην μπορώντας να διαχειριστεί το πένθος, την απώλεια της γυναίκας της ζωής του, μην έχοντας καμία διάθεση για την δική του ζωή. Κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη στεναχώρια και ανησυχία στην Βέφα Αλεξιάδου.