Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας μετά από έναν δυνατό έρωτα που έζησαν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Μάλιστα πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας νέα αρχή στη ζωή της μετά τον χωρισμό.

Όλα ξεκίνησαν μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το Survivor All Star, αφού όταν ο ίδιος επέστρεψε στην Ελλάδα άρχισαν και τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του με την Αλεξάνδρα. Πριν από λίγες ημέρες το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στα social media, με τον Στάθη Σχίζα να μπλοκάρει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Instagram.

«Είμαι άνθρωπος που προσπαθώ να προσαρμόζομαι σε κάθε κατάσταση και κάθε αλλαγή. Τα unfollow του Στάθη είναι μικροπρέπειες που δε με εκφράζουν εμένα. Το unfollow δεν ξεκίνησε από εμένα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το συμβάν.

Μετά από αυτή την κίνηση, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να διαγράψει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όλες τις κοινές φωτογραφίες που είχε ανεβάσει με τον Στάθη Σχίζα.

Όσο για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε πρόσφατα: «Στη ζωή τίποτα δεν είναι σίγουρο, στο είπα και στο ξαναλέω».